Rosemary Garlic Rub

Med smaker från Toscana till lamm, potatis eller fisk.


Gourmetblandning från Italien som kombinerar den aromatiska smaken och doften av lagerblad och rosmarin med vitlök, nyanserad av pepparens kryddighet. En perfekt rub för alla typer av kött eller grönsaker särskilt på fågel eller lamm. Prova även som topping till hembakt bröd.

Vi köper våra örter och kryddor från hela världen, och endast av högsta kvalitet och certifieringsgrad. Vi besöker dem alla, vi väljer odlare som värnar om miljö och mångfald, biodiversitet och naturlig förädling.
Vi selekterar och gör våra blandningar med stor kärlek och kunskap med hantverksmässiga metoder, mycket för hand.

Många av våra kryddor är DOP certifierade vilket betyder från sitt ursprung, där kryddan eller örten utvecklar mest doft och smak i sin specifika geografiska zon enligt tradition. Liksom gott vin och dess druvor utvecklar även kryddor olika smaker i olika regioner.
Mexikansk oregano måste köpas från lokala odlare i Mexico och kan inte ersättas med grekiska varianten till en Adobo Rub tex. Med precision och noggrannhet skapar vi kvalitetsblandningar som gör matlagningen mycket enklare då våra blandningar är perfekt balanserade och färdiga för just sin anrättning.

Vi är all natural. Inga tillsatser, utfyllnad, onödigt socker eller E-ämnen. 

Och har du gluten eller laktosintolerans är du säker med oss. Vår produktion är helt fri från gluten och utan spår av andra allergener. 

Rosemary Garlic Rub ungsrostad potatis
Epic Spice Rosemary Garlic Rub Env
Ingredienser

Rosmarin, vitlök, havssalt, råsocker, vitpeppar, Tellicherry svartpeppar, lagerblad

användning

En sidorätt till det mesta! 
Använd blandningen för vitlök och rosmarin potatis, perfekt knaprig på utsidan med en mjuk och sammetslen insida. Du kommer att älska dessa potatisar som tillbehör till sommarens grillade godbitar eller lammkotletterna eller varför inte till den grillade kycklingen? 

Du kanske också gillar