Tandoori Spice

kr65,00

kr65,00

I lager

Tandoori Spice 75 G Autentisk Tandoori från Mumbai; till kyckling, currygrytor, räkor, ris och bönor. Använd som en torr rub och låt köttet vila i 12 timmar innan tillagning. Tandoori är speciellt anpassad för höga temperaturer vid grillning. Alt gör en våt marinad med kryddblandningen och yoghurt. Marinera råvaran i 12 timmar innan tillagning i grill eller ugn. Alt gör en mustig Tandoori gryta med kyckling och grönsaker. INGREDIENSER: Paprika, svartpeppar, havssalt, vitlök, koriander, spiskummin, chili, lagerblad, kanel, ingefära, bockhornsklöver, kardemumma, kryddnejlika.

Vi köper våra örter och kryddor från hela världen, och endast av högsta kvalitet och certifieringsgrad. Vi besöker dem alla, vi väljer odlare som värnar om miljö och mångfald, biodiversitet och naturlig förädling.
Vi selekterar och gör våra blandningar med stor kärlek och kunskap med hantverksmässiga metoder, mycket för hand.

Många av våra kryddor är DOP certifierade vilket betyder från sitt ursprung, där kryddan eller örten utvecklar mest doft och smak i sin specifika geografiska zon enligt tradition. Liksom gott vin och dess druvor utvecklar även kryddor olika smaker i olika regioner.
Mexikansk oregano måste köpas från lokala odlare i Mexico och kan inte ersättas med grekiska varianten till en Adobo Rub tex. Med precision och noggrannhet skapar vi kvalitetsblandningar som gör matlagningen mycket enklare då våra blandningar är perfekt balanserade och färdiga för just sin anrättning.

Vi är all natural. Inga tillsatser, utfyllnad, onödigt socker eller E-ämnen. 

Och har du gluten eller laktosintolerans är du säker med oss. Vår produktion är helt fri från gluten och utan spår av andra allergener. 

Tandoori kycklinggryta
Epic Spice Tandoori Spice Env
Ingredienser

Indisk Kashmir chili, havssalt, paprika, koriander, kummin, vitlök, Tellycherry svartpeppar, bockhornsklöverblad, bockhornsklöver, lagerblad, grön kardemumma, kanel, ingefära, muskot, kryddnejlika

användning

Använd som rub och låt köttet vila i 12 timmar innan tillagning. Tandoori är speciellt anpassad för höga temperaturer vid grillning. Alternativt gör en våt marinad med kryddblandningen och yoghurt. Marinera råvaran i 12 timmar innan tillagning i grill eller ugn. Eller gör en mustig Tandoori gryta med kyckling och grönsaker.

Du kanske också gillar