Our Story

Kärleksfullt handblandade rubs & seasonings av utvalda kryddor och örter från hela världen.
Vi är ALL NATURAL! Inga tillsatser, onödigt socker, utfyllnad eller E-ämnen.
Våra produktion är dessutom helt gluten- och allergenfri.

Passion och vårt gedigna intresse för mat driver oss att finna, provsmaka, blanda och provlaga i vårt testkök för att säkerställa att vi bara levererar de bästa, unika rubsen och kryddblandningarna till ditt kök.

RS901_Roasted Coconut Kerala beef curry -scr-2
Roasted-Coconut-Karala-Curry-Epic-Spice
Epic Spice kerala curry naan bread

Our Philosophy

Smaksäkra kulinariska recept på burk – lyft enkla rätter med färgglada och djärva smaker från världens alla hörn.

Med gastronomisk höjd blandar vi med omsorg våra rubs, seasonings och kryddblandningar. Omfamna kulinarisk nyfikenhet och lusten till matlagning, vi ger inspiration och höjd till vardagarsmaten, världsberömda restauranger och varje kök däremellan.

Spice Up Your Life

Utforska världens kök tillsammans med oss

Från basarerna i Marocko, genom färgstarka Kerala, till bakgårdarna i Mexiko, ger vi globala smakupplevelser till köket som letar efter äkta vara. Vi köper lokalt för de bästa örterna och kryddorna.

Vi är innovativa och håller koll på de senaste mattrenderna och de mest unika matupplevelserna så du kan fokusera på att skapa mästerverk på hemmaplan.

Vi levererar till exklusiva varuhus, delis & gourmet butiker, restaurangsektorn, hotellkedjor, restauranger med fina Michelinstjärnor och till ditt kryddskåp.

Epic Spice i butik

Vi är stolta över att ha etablerat ett rykte för vårt kreativa professionella tillvägagångssätt för att blanda våra kryddor och räknas in i premium segmentet hos flera av de finaste matbutikerna runt om i världen.

I Sverige hittar du Epic Spice i butiker för matlagning såsom Kitchenlab, Cervera Kedjan, saluhallar och passionerade matbutiker såsom Kajsa Warg. På Jaktia butikerna har vi dessutom speciellt framtagna kryddor för det vilda köket. Hitta din närmaste butik här. 

Professionellt

Eget varumärke och unika blends

Vill ni utveckla en kryddlinje under eget varumärke och vill jobba med oss på något riktigt unikt? Vårt team är fullservice leverantör och sköter allt från produktutveckling, recept, förpackningar, etiketter, fotografering, till färdig burk i butik.

Bulk

Vi utvecklar och skräddarsyr kryddblandningar för livsmedelsindustrin och matkedjor i bulk. Tillsammans med vårt kockteam utvecklar vi färdiga recept för restaurangkedjor och All Natural koncept för livsmedelsutvecklande sektorn under högsta certifieringsgrad IFS. 

OEM Private Label

Vi tillhandahåller premium kvalitet och specialanpassade kryddor till private labels projekt, inklusive certifierade ekologiska produkter. Vi har flexibiliteten att fylla beställningar i stora eller små batcher i olika typer av förpackningar. Vår tillverkning är helt gluten- och allergenfri. 

Aglio-Olio-Peperonchino-1-scaled-1.jpg

Smaksäkra kulinariska gourmetblandningar – lyft enkla rätter med färgglada och djärva smaker från världens alla hörn.

Följ oss på:

@epicspicenapavalley
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.