Portioner 2-4 | Tillagning 5 min | Totalt 35 min
Denna klassiska argentinska kalla sås kompletterar allt nygrillat. Grön, frisk och fräsch med en kick av chili, toppa ditt grillade kött, kyckling eller grönsaker med Chimichurri såsen.
Ingredienser
- 2 msk Chimichurri
- 3 msk olivolja
- 1 msk vatten
- 1 msk citronsaft
- en gnutta salt
Tillredning
- Blanda ihop alla ingredienser i en skål.
Låt dra ca 20 minuter innan servering och smaka av.
Servera till alla typer av nygrillat.
- Servera Chimichurrin till grillad biff eller fläskkotletter, stekt kyckling, pocherad lax eller ostiga grillade smörgåsar.
• Ringla den över grillad grönsakskebab eller ugnsrostade grönsaker. - Du kan också använda Chimichurri kryddan torr till rub av kött eller kyckling innan grillning.