Peruvian Jalapeño Lime dipsås

Portioner 6 | Förberedelse 5 min | Total tid 15 min

Vår kryddblandning ger en härligt syrlig hetta till kyckling, fisk och grönsaker. Testa den i salladsdressningar, marinader, och allt som behöver en kick av hetta och citrus. Vi gillar att toppa fisktacos, grillad fisk och våra favoritsnacks i denna dipsås med ett sting.

Ingredienser

  • 2 dl majonäs
  • 2 dl 10% fet grekisk eller turkiskt yogurt
  • 2-4 tsk Jalapeno Lime Seasoning
  • 1 tsk honung

Peruvian Jalapeño Lime Seasoning

Tillredning

  1. Blanda alla ingredienser i en skål och låt vila 10 minuter i kylen innan servering. Såsen kan sparas i kylen 3-4 dagar. 

Hemslagen Vegansk Majo

Denna tjocka och krämiga veganska majonnäs är ett utmärkt äggfritt alternativ till vanlig majonnäs.
1/2 kopp sojamjölk, 1 msk vitvinsvinäger, 1/2 tsk havssalt, 1 ½ tsk Dijonsenap, 1 kopp vegetabilisk olja, en nypa rörsocker.

Tillsätt alla ingredienser i en matberedare och kör i 1 minut. Tillsätt oljan droppvis tills majonnäsen blir tjock.

Alt. slå majonäsen för hand och droppa i olja sakta under vispning. 

What do you think?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Epic Spice Sticky Adobo Wings

Sticky Adobo Chicken WIngs

Adobo med sitt ursprung från mexikanska köket är en verklig alltiallo smaksättare, med hetta, syra och sälta! Mexicos variant av svensk grillkrydda fast helt utan tillsatser! Chicken Wings är perfekt plockmat, till grillfesten, på buffén eller förbered och tag med ut på picknick.

Epic Spice Al Kabsa Rice With Chicken

Arabisk Al Kabsa Ris med Kyckling

Saudiarabien nationalrätt – ett aromatiskt underverk och en folkkär favorit för vardagsmiddagar eller middagsfester i Mellanöstern. Saftig kyckling som faller av benet medan basmatiriset suger upp varje droppe av smak. Detta är en rätt som garanterat kommer att imponera och fylla ditt hem med smaker och dofter från Mellanöstern.