Epic Spice Sticky Adobo Wings

Sticky Adobo Chicken WIngs

Adobo med sitt ursprung från mexikanska köket är en verklig alltiallo smaksättare, med hetta, syra och sälta! Mexicos variant av svensk grillkrydda fast helt utan tillsatser! Chicken Wings är perfekt plockmat, till grillfesten, på buffén eller förbered och tag med ut på picknick.

Epic Spice Al Kabsa Rice With Chicken

Arabisk Al Kabsa Ris med Kyckling

Saudiarabien nationalrätt – ett aromatiskt underverk och en folkkär favorit för vardagsmiddagar eller middagsfester i Mellanöstern. Saftig kyckling som faller av benet medan basmatiriset suger upp varje droppe av smak. Detta är en rätt som garanterat kommer att imponera och fylla ditt hem med smaker och dofter från Mellanöstern.

Epic Spice Bagels Recipe

New York Style Bagels

Mjuka på insidan och läckert sega på utsidan, dessa nybakade New York-stil bagels är perfekta för nästa brunch. Lök- och vitlöksflingor, grovt havssalt och nötiga sesamfrön ger en tillfredsställande sälta till denna frukostklassiker.

Epic Spice Chimichurri recipe

Chimichurri

Denna klassiska argentinska kryddblandning är en perfekt komplement till nyligen grillat kött. Med sin smak av vitlök, örter och en liten kick av krydda, kommer dessa smaker att få köttet att vattnas i din mun och skapa den perfekta smakupplevelsen för dina sommarmiddagar.